Избрани производи

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 9 мм.

Во цената се вклучени: гингив..

11,985MKD без ДДВ 11,414MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 11мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 11мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 11 мм.

Во цената се вклучени: г..

11,985MKD без ДДВ 11,414MKD

IPS e.max Ceram Deep Dentin

IPS e.max Ceram Deep Dentin

IPS e.max Ceram Deep Dentin A-D

1 x 20g each

           ..

2,360MKD без ДДВ 2,000MKD

IPS INLINE TRANSPA INCISAL

IPS INLINE TRANSPA INCISAL

IPS INLINE TRANSPA INCISAL

20g

            Шифра
TI1..

1,460MKD без ДДВ 1,237MKD