Услови за користење


Начин на online нарачка:

Најпрво што треба да направите е да отворите сметка на нашиот веб профил. Тоа може да го направите во горниот дел
: Моја сметка > отворете сметка.  

Купувањето е многу едноставно, производот што сакате да го купите го ставате во кошничка. Исто така во кошничката можете да ставите повеќе производи. Потоа ја отворате Вашата шопинг кошничка и стиснете на полето Плаќање. Потоа следете ги сите последователни чекори и на крај потврдете ја нарачката.

 Кај некои производи, под фотографијата има опис за производот и таму се наведени шифрите на различните бои или големини од тој производ. Во тој случај, потребно е да ни напишете конкретно кој производ го сакате. Истото го имате објаснето во делот опис.
На вашата е-маил адреса исто така ќе добиете известување за нарачката.

Доколку сакате да купите одреден производ што не е достапен на залиха, потребно е да направите пред-нарачка телефонски, по меил или на facebook.