МАТЕРИЈАЛИ ЗА СТОМАТОЛОШКИ ОРДИНАЦИИB&E Crown kit

B&E Crown kit

B&E Crown kit.  Сетот содржи привремени материјали за изработка на привремени коронки ко..

5,000MKD без ДДВ 4,762MKD

B&E FLOW

B&E FLOW

B&E FLOW, light-curing flowable composite resin, 2 x2gr

Шифра

1121A1   ..

800MKD без ДДВ 762MKD

Chemi-sil LB

Chemi-sil LB

Chemi-sil light body 2x50ml


..

1,200MKD без ДДВ 1,017MKD

Chemi Temp NE

Chemi Temp NE

Chemi Temp NE/Organge

Привремен цемент без еугенол, 2х 5мл


212100  Ch..

1,050MKD без ДДВ 1,000MKD

B&E Temp

B&E Temp

B&E Temp Blue, B&E Temp Yellow

Привремени материјали кои се лесно стврдливи со висо..

1,050MKD без ДДВ 1,000MKD

B&E ETCH 37

B&E ETCH 37

B&E Etching agent, 3x5ml

..

600MKD без ДДВ 571MKD

B&E Soft Putty

B&E Soft Putty

B&E Soft Putty Premium impression material, 2x280ml

Оптозил за отпечатоци.


2,150MKD без ДДВ 1,822MKD

X-Temp Blue

X-Temp Blue

X-Temp Blue /  X-Temp Yellow temporary filling materials

2131BL   X-Temp Blu..

1,050MKD без ДДВ 1,000MKD

Chemi Core build up resin

Chemi Core build up resin

Chemi Core build up resin A3/Blue 


1161A3   Chemi Core build up r..

2,655MKD без ДДВ 2,529MKD

Xs-Fil Composite resin

Xs-Fil Composite resin

Xs-Fil  nano-hybrid composite resin, 4gr

Лесно стврдлив композит со нано-хибридна форм..

800MKD без ДДВ 762MKD

XS-FIL KIT

XS-FIL KIT

B&E XS-FIL KIT лесно стврднувачки нанохибридни композити кои се користат за предни и задни ре..

3,500MKD без ДДВ 3,333MKD

Rakavici za ednokratna upotreba

Rakavici za ednokratna upotreba

Rakavici za ednokratna upotreba - beli

S-small - Lightly Powdered

M-medium - with tal..

480MKD без ДДВ 407MKD

Chemi-sil BITE BLU

Chemi-sil BITE BLU

Chemi-sil Bite blu poly vinyl siloxane

Bite registration material


..

1,200MKD без ДДВ 1,017MKD

EVETRIC REFILL

EVETRIC REFILL

EVETRIC REFILL 3.5g

A1- 639668AN

A2- 639304AN

A3- 639305AN

Ве молиме во д..

1,400MKD без ДДВ 1,333MKD

CEM UNIVERSAL

CEM UNIVERSAL

B&E Cem universal- dual cure resin cement, 5ml.

..

0MKD без ДДВ 0MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 25 (2 страна/и)