Материјали за изработка на модели

VELOX natural white

VELOX natural white

VELOX

Бел гипс-втора класа, 25 кг.

..

1,450MKD без ДДВ 1,229MKD

EHODIT semi-hard stone

EHODIT semi-hard stone

EHODIT

Тврд гипс- трета класа.
Сина боја.
25кг.

..

1,800MKD без ДДВ 1,525MKD

CAM-Stone N ivory

CAM-Stone N ivory

CAM-Stone N

2,000MKD без ДДВ 1,695MKD

SAPHIR HINRISTONE super white

SAPHIR HINRISTONE super white

Saphir Hinristone

Супер бел гипс- четврта класа.
5кг.

..

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

SAPHIR HINRISTONE golden brown

SAPHIR HINRISTONE golden brown

SAPHIR HINRISTONE

Златно кафен гипс- четврта класа.

5кг.

..

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

ARTIFIX

ARTIFIX

ARTIFIX

Бел синтетички артикулациски гипс.

Пакување 20 кг.

..

3,000MKD без ДДВ 2,542MKD

DIE SPACER

DIE SPACER

DIE SPACER

503-0006  Die Spacer, silver (сребрен) 20ml

504-0006  DieSpacer,..

1,132MKD без ДДВ 959MKD

THINNER FOR SPACER

THINNER FOR SPACER

THINNER FOR SPACER

Разредувач.

20ml

..

720MKD без ДДВ 610MKD

DUROLAN DIE SPACER

DUROLAN DIE SPACER

DUROLAN DIE SPACER 25ml

-gold, silver, red

Ве молиме во делот КОМЕНТАР во чекор 5 при..

670MKD без ДДВ 568MKD

DUROLAN THINNER

DUROLAN THINNER

DUROLAN THINNER for spacer

25ml

..

360MKD без ДДВ 305MKD

UNDERCUT WAX

UNDERCUT WAX

UNDERCUT WAX, white

Восок за пополнување.

25 g

..

990MKD без ДДВ 839MKD

REELS OF WAX PATTERN

REELS OF WAX PATTERN

REELS OF WAX PATTERN, green (hard)

Восочна жица, зелена.

        ..

1,180MKD без ДДВ 1,000MKD

S-PIN

S-PIN

S-pin колчиња:

-1000 metal pins

-1000 plastic sleeves

-1000 rubber end caps

..

3,500MKD без ДДВ 2,966MKD

MESING PIN

MESING PIN

MESING PIN

Месинг колчиња.

1000 парчиња.

..

1,600MKD без ДДВ 1,356MKD

BI-V-PIN

BI-V-PIN

BI-V-PIN

Колчиња

1000 п.

..

5,000MKD без ДДВ 4,237MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 30 (2 страна/и)