Материјали за дублирање и изработка на модели

Expando Sol

Expando Sol

Teчност за Expando Rock

Пакување: 500ml

..

1,150MKD без ДДВ 975MKD

Hinrigel Green

Hinrigel Green

Маса за дублирање
Зелена боја

Пакување: 6кг

..

4,890MKD без ДДВ 4,144MKD

Japan Stone

Japan Stone

Супер тврд гипс за модели
Бела боја - IV класа
Висока точност, огромна цврстина и мазна тек..

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

Прикажани од 16 до 18 од вкупно 18 (2 страна/и)