Материјали за изработка на конструкции

GIROBOND NBS

GIROBOND NBS

GIROBOND NBS

Метал, без никел.

1000 g

..

12,600MKD без ДДВ 10,678MKD

GIROBOND CBS

GIROBOND CBS

GIROBOND CBS

Метал, со никел.

1000 g

..

9,872MKD без ДДВ 8,366MKD

YETI EXPANSION PLUS powder + liquid

YETI EXPANSION PLUS powder + liquid

YETI EXPANSION PLUS powder + liquid

YETI EXPANSION PLUS powder 5 kg (50x100g) + liquid 1000..

2,436MKD без ДДВ 2,064MKD

YETI EXPANSION PLUS LIQUID

YETI EXPANSION PLUS LIQUID

YETI EXPANSION PLUS LIQUID 

1000 ml bottle

..

770MKD без ДДВ 653MKD

Hinrivest CoCr

Hinrivest CoCr

Hinrivest CoCr

400 g

..

6,500MKD без ДДВ 5,508MKD

ALUMINIUM OXIDE 5 kg canister 250 μm

ALUMINIUM OXIDE 5 kg canister 250 μm

ALUMINIUM OXIDE

 Песок за пескирање.

 5 кг. канистер

 250 μm

..

1,305MKD 1,450MKD без ДДВ 1,106MKD

HINRIVEST LIQUID

HINRIVEST LIQUID

HINRIVEST LIQUID

1 Liter bottle

..

550MKD без ДДВ 466MKD

ALUMINIUM OXIDE  5 kg canister  110 μm

ALUMINIUM OXIDE 5 kg canister 110 μm

ALUMINIUM OXIDE

Песок за пескирање.

5 кг. канистер

110 μm

..

1,305MKD 1,450MKD без ДДВ 1,106MKD

OT EQUATOR CASTABLE KIT

OT EQUATOR CASTABLE KIT

OT EQUATOR CASTABLE KIT

Сет за леење: 

-2 патрици
-2 челични куќишта
-4 ре..

3,239MKD без ДДВ 3,085MKD

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

ОТ ЕКВАТОР СЕТ ЗА ИМПЛАНТИ:

-1 титаниум абатмент
-1 ти..

0MKD без ДДВ 0MKD

ELASTIC SEEGER KIT

ELASTIC SEEGER KIT

ELASTIC SEEGER KIT

-1 цилиндар за леење
-1 само-ваљачка шајбна
-1 титаниумска завртка..

0MKD без ДДВ 0MKD

CAPS ASSORTMENT KIT

CAPS ASSORTMENT KIT

CAPS ASSORTMENT KIT

-1 титаниум куќиште
-1 заштитна матрица
-1 заштитен диск
-4 ре..

2,462MKD без ДДВ 2,345MKD

SMART BOX KIT

SMART BOX KIT

SMART BOX KIT

-1 смарт бокс куќиште со црна капица за лабораторија
-розов заштитен диск<..

0MKD без ДДВ 0MKD

CASTABLE MALES

CASTABLE MALES

SPARE PARTS

CASTABLE MALES x2

2 патрици за леење.


..

1,295MKD без ДДВ 1,233MKD

RETENTIVE CAPS

RETENTIVE CAPS

SPARE PARTS

4 RETENTIVE CAPS- PINK "SOFT"

1200 g

..

1,814MKD без ДДВ 1,728MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 86 (6 страна/и)