ИМПЛАНТОЛОГИЈА

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 9 мм.

Во цената се вклучени: гингив..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 11мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 11мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 11 мм.

Во цената се вклучени: г..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 13мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 13мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 13 мм.

Во цената се вклучени: гинги..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 15мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.4 - 15мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 3.4

Висина: 15 мм.

Во цената се вклучени: гинги..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ꬾ3.8- 9 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ꬾ3.8- 9 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE
Дијаметар: 3.8
Висина: 9 мм.

Во цената се вклучени: гингива форм..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE 3.8ø - 11 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE 3.8ø - 11 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE 

Дијаметар: 3.8

Висина: 11 мм.

Во цената се вклучени:..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8 - 13мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8 - 13мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8 - 13мм.

Дијаметар: 3.8

Висина: 13 мм.

Во цената с..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8- 15 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8- 15 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø3.8- 15 мм.

Дијаметар: 3.8
Висина: 15 мм.

Во цената се вклуч..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 7мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 7мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE 4.3ø - 7мм.

Дијаметар: 4.3
Висина: 7 мм.

Во цената се вклучен..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3- 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3- 9мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 4.3

Висина: 9 мм.

Во цената се вклучени: гингив..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA-ALL-IN-ONE ø4.3 - 11мм.

PARADIGMA-ALL-IN-ONE ø4.3 - 11мм.

PARADIGMA-ALL-IN-ONE

 Дијаметар: 4.3

 Висина: 11 мм.

 Во цената ..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 13 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 13 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

 Дијаметар: 4.3

 Висина: 13 мм.

Во цената се вкл..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 15мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø4.3 - 15мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

 Дијаметар: 4.3

 Висина: 15 мм.

 Во цената ..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø5.0 - 7 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø5.0 - 7 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 5.0
Висина: 7 мм.

Во цената се вклучени: гингива ф..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø5.0 - 9 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE ø5.0 - 9 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE

Дијаметар: 5.0

Висина: 9 мм.

Во цената се вклучени: гингив..

8,388MKD 11,985MKD без ДДВ 7,989MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 24 (2 страна/и)