АКЦИИ

PROMOCIJA PROGRAMAT EP 3010 + VACUUM PUMP VP5

PROMOCIJA PROGRAMAT EP 3010 + VACUUM PUMP VP5

Со секоја купен PROGRAMAT EP30T0, добивате VACUUM PUMP VP5 гратис.

..

0MKD без ДДВ 0MKD

Promocija Programat P310 or P510 + Vacuum Pump VP3

Promocija Programat P310 or P510 + Vacuum Pump VP3

Programat P310 or P510 + Vacuum Pump VP3

Со секој купен PROGRAMAT P310 или PROGRAMAT P510 д..

0MKD без ДДВ 0MKD

Promocija Evetric 3+1 (-25% Popust)

Promocija Evetric 3+1 (-25% Popust)

Со купени три производи EVETRIC добивате гратис подарок еден гратис.

..

4,200MKD 5,600MKD без ДДВ 4,000MKD

SpeedCem Plus Promo Pack

SpeedCem Plus Promo Pack

Во временски рок од 4 седмици можете да ја пробате содржината на SYSTEM KIT-от и доколку не сте з..

5,700MKD без ДДВ 5,429MKD

Promocija -20% x 5 IPS InLIne

Promocija -20% x 5 IPS InLIne

Доколку купите 5 производи од ист вид од линијата IPS InLine, добивате -20% попуст на целокупниот..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA GIROFORM PIN DRILL + GIROFORM STARTER KIT

PROMOCIJA GIROFORM PIN DRILL + GIROFORM STARTER KIT

Со секоја купена GIROFORM PIN DRILL добивате подарок GIROFORM STARTER KIT. 

Giroform P..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA ARTEX FACEBOW + SPLITEX TRANSFER STAND

PROMOCIJA ARTEX FACEBOW + SPLITEX TRANSFER STAND

Со секој купен образен лак ARTEX FACEBOW, добивате подарок SPLITEX TRANSFER STAND.

Artex Fa..

47,099MKD без ДДВ 39,914MKD

PROMOCIJA ARTEX ARTICULATOR + SPLITEX PLATE SET, C-VERSION

PROMOCIJA ARTEX ARTICULATOR + SPLITEX PLATE SET, C-VERSION

Со секој купен артикулатор ARTEX, добивате подарок SPLITEX PLATE SET, C-VERSION.


..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA CERAMILL ZOLID HT+/FX -20/-30% POPUST

PROMOCIJA CERAMILL ZOLID HT+/FX -20/-30% POPUST

Доколку купите 10 CERAMILL ZOLID HT+ или CERAMILL ZOLID FX MULTILAYER добивате -30% попуст на цел..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA CERAMILL TEMP MULTILAYER -20% / -30% POPUST

PROMOCIJA CERAMILL TEMP MULTILAYER -20% / -30% POPUST

На 10 купени CERAMILL TEMP MULTILAYER, добивате -30 % попуст на целокупната сума.

На 5 купе..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA CERAMILL WAX -20% / -30% POPUST

PROMOCIJA CERAMILL WAX -20% / -30% POPUST

На 10 купени CERAMILL WAX, добивате -30% попуст на целокупната сума.

На 5 купени CERAMILL W..

0MKD без ДДВ 0MKD

PROMOCIJA CERAMILL ZI WHITE -20% / -30% POPUST

PROMOCIJA CERAMILL ZI WHITE -20% / -30% POPUST

Доколку купите 10 CERAMILL ZI добивате -30% попуст на целокупната сума.

Доколку купите CERA..

0MKD без ДДВ 0MKD

Promocija Evetric Assortment + Evetric system Kit/Evetric Bond

Promocija Evetric Assortment + Evetric system Kit/Evetric Bond

Promocija Evetric Assortment + Evetric System Kit/Evetric Bond

Со секој купен производ EVET..

0MKD без ДДВ 0MKD

Promocija -20%  x 5 IPS e.max Ceram

Promocija -20% x 5 IPS e.max Ceram

Promocija -20%  x 5 IPS e.max Ceram 

Доколку купите 5 производи Refill IPS e.max ..

0MKD без ДДВ 0MKD

Promocija AWT15

Promocija AWT15

Promocija AWT15 

Доколку купите PROGRAMAT P310, VACUUM PUMP VP5 и ISP IVOCOLOR STARTER..

0MKD без ДДВ 0MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 16 (2 страна/и)