УСЛУГИ

Натуралија Дентал Лаб - Заботехничка лабораторија

Вршиме услуги за заботехнички лаборатории и стоматолошки ординации.

Контакт : 071/ 211-728

ул. Анкарска 9 -Скопје

Работно време: 09:00-17:00h


Нашата дентална лабораторија е основана во 2012 г. Располага со врвен тим, современа опрема и висококвалитетни услуги. Континуирано ги едуцираме вработените,
овозможувајќи им присуство на разни обуки и курсеви со цел дообучување и доусовршување. 

Лабораторијата е опремена со дигитална технологија од реномираниот бренд AMANN GIRRBACH со CAD-CAM линија Ceramill Motion 2, Ceramill Map 400, Ceramill Argotherm и Ceramill Therm.  

Фирмата е горда на професионалната атмосфера која владее, како и на позитивната слика што ја создаваат нашите вработени, кои воедно и се претставници на Натуралија Дентал Лаб. 

Секогаш сме во потрага по нови начини и можности кои ќе ја направат нашата лабораторија подобро место за работа, во исто време поуспешна и повеќе опремена во оваа работна дејност, и секогаш спремна да одговори на барањата на нашите клиенти.

За било каков проблем или прашање, не двоумете се да не исконтактирате!

WE ARE A SMILE LABORATORY :)


Dental lab

Dental lab

..

0MKD без ДДВ 0MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)