Апарати и опрема за стоматолошки ординации

Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Shining3D - Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Интраорален 3Д скенер со нов дизајн кој дава ..

0MKD без ДДВ 0MKD

ARTEX FACEBOW

ARTEX FACEBOW

ARTEX FACEBOW

Образен лак.

..

47,099MKD без ДДВ 39,914MKD

AccuFab L4D-3D printer

AccuFab L4D-3D printer

AccuFab L4D е најновото издание од 3Д принтери на SHINING 3D.  4К резолуцијата и големината ..

175,846MKD без ДДВ 149,022MKD

KOMPRESOR GREELOY GA-82

KOMPRESOR GREELOY GA-82

Dental Air Compressor

0MKD без ДДВ 0MKD

SPLITEX TRANSFER STAND

SPLITEX TRANSFER STAND

SPLITEX TRANSFER STAND

..

24,460MKD без ДДВ 20,729MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)