Апарати и опрема за забна техника

Ceramicmaster E1000

Ceramicmaster E1000

Печка за керамика

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%, 50/60 Hz
Печка со вакум ..

0MKD без ДДВ 0MKD

Pinprecise PP100

Pinprecise PP100

Апарат за дупчење

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%,50/60Hz
Потрошувачка на е..

0MKD без ДДВ 0MKD

Slitprecise SP100

Slitprecise SP100

Апарат за сечење гипс

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%,50/60Hz
Потрошувачка ..

0MKD без ДДВ 0MKD

DFM 75E

DFM 75E

Апарат за фрезување

Спецификација:
Напојување: 230 V ±10%, 50 Hz
Потрошувачка на ене..

0MKD без ДДВ 0MKD

LC-CAST 60A

LC-CAST 60A

Kастомат

..

0MKD без ДДВ 0MKD

LC Cast 600T

LC Cast 600T

Кастомат за леење

Спецификација:
Напојување: 110/230V~, ±10%, 50/60Hz
Потрошувачка н..

0MKD без ДДВ 0MKD

Firemagic ET400

Firemagic ET400

Печка за жарење

Спецификација:
Напојување: 230V±10%, 50Hz
Потрошувачка на енергија: ..

0MKD без ДДВ 0MKD

PVD-G22

PVD-G22

Вакуум пумпа

..

0MKD без ДДВ 0MKD

Smartmix X2

Smartmix X2

Апарат за вакумско мешање

Спецификација:
Димензии: 250 x 160 x 350 mm
Тежина: 8,5 кг..

119,838MKD без ДДВ 101,558MKD

Protective Chamber

Protective Chamber

Заштитна кутија

Спецификација:
Димензии: 410 x 350 x 260

..

12,200MKD без ДДВ 10,339MKD

Smartwax Duo

Smartwax Duo

Термонож за моделација

Спецификација:
Димензии: 130 x 150 x 50 mm
Должина на кабелот..

25,919MKD без ДДВ 21,965MKD

Ceramicmaster Press

Ceramicmaster Press

Печка за метал и прес керамика

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%, 50/60 Hz
По..

0MKD без ДДВ 0MKD

Noflame Plus

Noflame Plus

Апарат за индукциска моделација

Спецификација:
Димензии: 195 x 85 x 86 mm
Тежина: 60..

0MKD без ДДВ 0MKD

Steamer X3

Steamer X3

Парочистач

Спецификација:
Димензии: 275 x 265 x 455 mm
Тежина: 12,5 кг
Напојување..

93,192MKD без ДДВ 78,976MKD

Giroform Pin Drill

Giroform Pin Drill

Апарат за работни модели

Спецификација:
Димензии: 250 x 183 x 370 mm
Тежина: 9,6 кг..

158,928MKD без ДДВ 134,685MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 24 (2 страна/и)