CAD/CAM апарати

CERAMILL MAP 200

CERAMILL MAP 200

Лабораториски дигитален скенер од AMANN GIRRBACH со две оски.


    0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL MAP600

CERAMILL MAP600

CERAMILL MAP600

Лабораториски дентален скенер.

Новиот дентален скенер со високи перфо..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL MIKRO 4X

CERAMILL MIKRO 4X

CERAMILL MIKRO 4X

Дентална cnc машина.

Dimensions D/W/H (mm)      &nbs..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL MIKRO 5X

CERAMILL MIKRO 5X

CERAMILL MIKRO 5X

Дентална cnc машина.

Dimensions D/W/H (mm)      &nbs..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL MOTION 2 5X

CERAMILL MOTION 2 5X

CERAMILL MOTION 2 5X

Дентална cnc машина.

Dimensions D/W/H (mm)     59..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL AIRSTREAM

CERAMILL AIRSTREAM

Ceramill AIRSTREAM 230 V

Dimensions: 406 x 280 x 423

Weight: 16 kg

Performance:..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL ARGOTHERM 2

CERAMILL ARGOTHERM 2

CERAMILL ARGOTHERM 2

Печка за синтерување за Ceramill Sintron.

Dimensions D x W x H&n..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL COOLSTREAM

CERAMILL COOLSTREAM

CERAMILL COOLSTREAM

Dimensions 656 x 518 x 651 mm

Weight 36 kg

Electrical value..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL THERM 3

CERAMILL THERM 3

CERAMILL THERM 3

Печка за синтерување.

Dimensions (D x W x H)    468 x 461 ..

0MKD без ДДВ 0MKD

CERAMILL THERM S

CERAMILL THERM S

CERAMILL THERM S

..

0MKD без ДДВ 0MKD

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)