Најпрво што треба да направите е да отворите сметка на нашиот веб профил. Тоа може да го направите во горниот дел: Моја сметка > отворете сметка.  

Купувањето е многу едноставно, производот што сакате да го купите го ставате во кошничка. Исто така во кошничката можете да ставите повеќе производи. Потоа ја отворате Вашата шопинг кошничка и стиснете на полето Плаќање. Потоа следете ги сите последователни чекори и на крај потврдете ја нарачката.

На вашата е-маил адреса ќе добиете известување за нарачката.

Доколку сакате да купите одреден производ што не е достапен на залиха, потребно е да направите пред-нарачка телефонски, по меил или на facebook.

E-адреса:

Tелефон:

+389 2 3132 006

Адреса:

Ул. Анкарска бр. 9, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

© Натуралија ДООЕЛ