Aoralscan 3 Wireless

Интраорален Скенер

  • Безжичен
  • Брз и стабилен
  • Долготрајно траење на батеријата
  • Софтверски функции на следно ниво
Aoralscan 3 Wireless Брошура

Безжичен, лесен, без ограничување

Обезбедува поудобно искуство за докторот и пациентот без ограничувања од жиченото поставување

Долготрајно траење на батеријата


10 дена
во режим на мирување.

Време на скенирање на еден случај: 2 мин*

(максила + мандибула + оклузија)

Перформансите може да се разликуваат во зависност од различната ситуација.

1 полнење може да се искористи за до 60 случаи.

Опремен со 3 батерии и држач за полнење за непрекинато скенирање.

Кога ќе завршите со скенирањето, можете да го вратите Aoralscan 3 Wireless на држачот за полнење.

Опцијата за жичано скенирање е исто така вклучена.

Скенерот може да се прилагоди на повеќе места. Земете го уредот и префрлете се на повеќе стоматолошки столици.

Забрзано скенирање

Скенирање со вештачка интелигенција

Автоматски ги идентификува и филтрира непотребните податоци за меките ткива за време на скенирањето што резултира со побрз и почист процес на скенирање.

Помалку контакт, многу побезбедно

Сензор на движење

Стоматолозите можат да скенираат со минимален контакт со компјутерот, обезбедувајќи безбедно и ефикасно искуство во скенирањето.

  

 

 

Софистицирано скенирање

Ја усовршува областа на реставрација за да помогне да се добијат јасни податоци за маргините и подетални податоци за површината.

Клинички алатки

Клиничките алатки им помагаат на стоматолозите да ги проценат и пред-дизајнираат скенираните податоци во нивната ординација.

Олеснува ефективна комуникација со заботехнички лаборатории за да се испорача квалитетна стоматолошка работа со висока ефикасност.

Подминирани места

За време на процесот на скенирање, подминираните вредности може да се прикажат за лесно проценување од страна на стоматологот.

Оклузија

Обезбедува точни оклузални контакти

  

 

 

Маргина

Овозможува брза идентификација на маргините, што помага во комуникацијата помеѓу стоматологот и техничарот.

ConsulOS

Предвидете ги ефектите од ортодонтскиот третман со орто-симулација. Целиот процес на лекување може да се симулира и пациентите ќе можат однапред да го видат ефектот по третманот, исклучително ефикасен за консултативен процес.

ConsulReport

ConsulReport (Извештај за орално здравје) е запис создаден од стоматолог по орален преглед. Овој извештај автоматски вклучува информации за видот на болеста, опис и план за лекување.

E-адреса:

Tелефон:

+389 2 3132 006

Адреса:

Ул. Анкарска бр. 9, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

© Натуралија ДООЕЛ