Материјали за изолација и моделација

Casting wax sheets, green

Casting wax sheets, green

Casting wax sheets, smoth, green

130-3500   Casting wax sheets, smoth, green 175 ..

850MKD без ДДВ 720MKD

Die Spacer

Die Spacer

Дистаничен лак

503-0006  Die Spacer, silver (сребрен) 20ml

504-0006  Di..

1,132MKD без ДДВ 959MKD

Pi-Ku-Plast HP 36

Pi-Ku-Plast HP 36

Pi-Ku-Plast HP 36

Refill packages

100 ml cleaner-          &..

0MKD без ДДВ 0MKD

Durolan Die Spacer

Durolan Die Spacer

Дистаничен лак
Златна боја

Пакување: 25ml

..

670MKD без ДДВ 568MKD

Durolan Thinner

Durolan Thinner

Разредувач за дистаничен лак

Пакување: 25ml

..

360MKD без ДДВ 305MKD

Undercut Wax

Undercut Wax

Восок за пополнување
Бела боја

Пакување: 25g

..

990MKD без ДДВ 839MKD

Reels of Wax Pattern

Reels of Wax Pattern

Восочна жица
Зелена боја

Шифра:
ø 2.0 mm - 430 0111 0
ø 2.5 mm- 430 0111 5
ø 3..

1,180MKD без ДДВ 1,000MKD

ROPAK KOMPAKTOPAKER UV

ROPAK KOMPAKTOPAKER UV

ROPAK KOMPAKTOPAKER UV 

20 ml

..

2,700MKD без ДДВ 2,288MKD

ROPAK UV F- liquid

ROPAK UV F- liquid

ROPAK UV F- liquid

10 ml


..

1,450MKD без ДДВ 1,229MKD

ROPAK UV P - powder

ROPAK UV P - powder

ROPAK UV P- powder

10g

..

2,500MKD без ДДВ 2,119MKD

ELAFLEX

ELAFLEX

ELAFLEX

purple, 130 g

..

2,730MKD без ДДВ 2,314MKD

Okklean

Okklean

Оклузиски спреј
Боја: Зелен и бел

Пакување: 75ml

Ве молиме во делот КОМЕНТАР во ..

580MKD без ДДВ 492MKD

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)