Артикулатори и оклудатори

Artex BN

Artex BN

Артикулатор

Спецификација:
Прецизни функционални компоненти направени од алуминиум и не..

23,680MKD без ДДВ 20,068MKD

Artex CN

Artex CN

Артикулатор

Спецификација:
3 работни позиции, без превртување
„Клик“ – центрично брз..

29,520MKD без ДДВ 25,017MKD

Artex CPR

Artex CPR

Артикулатор

Спецификација:
Полуприлагодлив Arcon артикулатор со 3 работни позиции без в..

58,845MKD без ДДВ 49,869MKD

Artex CR

Artex CR

Артикулатор

Спецификација:
Обезбедува сеопфатни можности на прилагодување за репродукци..

85,760MKD без ДДВ 72,678MKD

Artex CT

Artex CT

Артикулатор

Спецификација:
Делумно прилагодлив не-Arcon артикулатор
Прилагодлив накл..

0MKD без ДДВ 0MKD

Chrome Denture High Arch

Chrome Denture High Arch

Оклудатор хромиран, голем

590MKD без ДДВ 500MKD

Chrome Denture Low Arch

Chrome Denture Low Arch

Оклудатор хромиран, мал

..

450MKD без ДДВ 381MKD

Splitex Disc Set

Splitex Disc Set

SPLITEX DISC SET:

-216100C  Splitex Plate Set, C-version

-216110C  Splitex ..

0MKD без ДДВ 0MKD

Splitex key for Artex

Splitex key for Artex

126 mm, C- Version

..

17,036MKD без ДДВ 14,437MKD

Splitex Mounting Articulator

Splitex Mounting Articulator

Артикулатор за фиксирање

Спецификација:
Ги заштитува артикулаторите од вода и нечистоти..

31,233MKD без ДДВ 26,469MKD

Splitex Transfer stand

Splitex Transfer stand

Пренос на вредности од образен лак во лабораторија

..

24,460MKD без ДДВ 20,729MKD

Прикажани од 1 до 11 од вкупно 11 (1 страна/и)