Материјали за дублирање и изработка на модели

Velox Natural white

Velox Natural white

Гипс за модели
Бела боја - II класа

Пакување: 25кг

..

1,450MKD без ДДВ 1,229MKD

Ehodit Semi-hard Stone

Ehodit Semi-hard Stone

Тврд гипс за модели
Сина боја - III класа

Пакување: 25кг
..

1,800MKD без ДДВ 1,525MKD

CAM-Stone N Ivory

CAM-Stone N Ivory

Специјален гипс за скенирање
Супер тврд гипс - IV класа

Пакување: 5кг
..

2,200MKD без ДДВ 1,864MKD

Hinristone Saphir

Hinristone Saphir

Супер тврд гипс за модели
IV класа

Пакување: 5кг

..

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

Articulation Natural

Articulation Natural

Гипс за модели во артикулатор
Бела боја - II класа

Пакување: 25кг

..

3,000MKD без ДДВ 2,542MKD

Master Pin Radix-S

Master Pin Radix-S

Пластични колчиња

Пакување: 100 парчиња

..

450MKD без ДДВ 381MKD

Giroform Base Plate

Giroform Base Plate

Пластични базни плочи
Classic L

Пакување: 100 парчиња

..

5,090MKD без ДДВ 4,314MKD

Giroform Secondary Plate

Giroform Secondary Plate

Пластични базни плочи со магнет
L with magnet

Пакување: 50 парчиња

..

12,990MKD без ДДВ 11,009MKD

Giroform Pins

Giroform Pins

Giroform колчиња

Пакување: 1000 парчиња

..

3,021MKD без ДДВ 2,560MKD

Giroform Putty

Giroform Putty

Силиконска маса за работни модели

Пакување: 1кг


..

3,350MKD без ДДВ 2,839MKD

Flat Type Model Formers

Flat Type Model Formers

Силиконски модли за модели
Големина: XL

Пакување: 6 парчиња

..

1,650MKD без ДДВ 1,398MKD

Investment Hardener

Investment Hardener

Стврднувач за модели

Пакување: 500ml

..

1,740MKD без ДДВ 1,475MKD

Bre Gel 1

Bre Gel 1

Гел за дублирање

Пакување: 6кг

..

5,600MKD без ДДВ 4,746MKD

Bre Gel 2 Opaque

Bre Gel 2 Opaque

Гел за дублирање

Пакување: 6кг

..

5,848MKD без ДДВ 5,848MKD

Expando Rock

Expando Rock

Специјален гипс

Пакување: 5кг

..

4,670MKD без ДДВ 3,958MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 18 (2 страна/и)