Апарати и опрема за стоматолошки ординации

Aoralscan 3

Aoralscan 3

Интраорален скенер

Спецификација:
Поле на скенирање: Стандарден наставок: 16 mm × 12 mm..

0MKD без ДДВ 0MKD

Aoralscan 3 Wireless

Aoralscan 3 Wireless

Интраорален скенер (Безжичен)

Спецификација:
Поле на скенирање: Стандарден наставок: 16..

0MKD без ДДВ 0MKD

Artex Facebow

Artex Facebow

Образен лак

..

0MKD без ДДВ 0MKD

AccuFab L4D 3D Printer

AccuFab L4D 3D Printer

3Д Принтер

Спецификација:
Технологија: LCD 4K
Резолуција: 3840 x 2400 (4K)
Волуме..

175,846MKD без ДДВ 149,022MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)