Метални легури

Phase C3

Phase C3

Метална легура за керамика

Спецификација:
Co: 61.5%
Cr: 28.0%
W: 8.5%
Si: 1.4%..

15,694MKD без ДДВ 13,300MKD

Phase N

Phase N

Метална легура за керамика

Спецификација:
Ni: 62.4%
Cr: 25.0%
Mo: 11.0%
Si: 1...

10,080MKD без ДДВ 8,542MKD

Phase PH

Phase PH

Метална легура за визили

Спецификација:
Co: 62.5%
Cr: 30%
Mo: 5.1%
Si: 1%
M..

10,300MKD без ДДВ 8,729MKD

Brealloy F400

Brealloy F400

Метална легура за визили

Спецификација:
Co: 62%
Cr: 30%
Mo: 5.5%
Si: 1%
Mn:..

6,500MKD без ДДВ 5,508MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)