Motyl SP

Separating Disc 40 BF

Separating Disc 40 BF

Дискови засилени со фибер глас влакна наменети за сепарирање и сечење на метал

Спецификаци..

3,040MKD без ДДВ: 2,576MKD

Separating Disc 22 BF

Separating Disc 22 BF

Дискови засилени со фибер глас влакна наменети за сепарирање и сечење на метал.

Спецификација..

2,161MKD без ДДВ: 1,831MKD

Separating Disc Diamond Coated 20/25 BF+

Separating Disc Diamond Coated 20/25 BF+

Флексибилни дијамантски дискови засилени со фибер глас влакна наменети за сепарирање и сечење на ..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Separating Disc Diamond Coated 20 BF

Separating Disc Diamond Coated 20 BF

Флексибилни дијамантски дискови засилени со фибер глас влакна наменети за сепарирање и сечење на ..

1,810MKD без ДДВ: 1,534MKD

Separating Disc 26 BF

Separating Disc 26 BF

Дискови засилени со фибер глас влакна наменети за сепарирање и сечење на метал

Спецификаци..

2,600MKD без ДДВ: 2,203MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)