Shining 3D

Aoralscan 3

Aoralscan 3

Интраорален скенер

Спецификација:
Поле на скенирање: Стандарден наставок: 16 mm × 12 mm..

0MKD без ДДВ: 0MKD

AutoScan DS EX PRO C

AutoScan DS EX PRO C

Заботехнички скенер

Спецификација:
Резолуција на камера: 1.3 MP
Прецизност:  &l..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Autoscan DS MIX

Autoscan DS MIX

Заботехнички скенер

Спецификација:
Резолуција на камери: 2 x 5,0 MP
Прецизност: ..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Aoralscan 3 Wireless

Aoralscan 3 Wireless

Интраорален скенер (Безжичен)

Спецификација:
Поле на скенирање: Стандарден наставок: 16..

0MKD без ДДВ: 0MKD

AccuFab L4D 3D Printer

AccuFab L4D 3D Printer

3Д Принтер

Спецификација:
Технологија: LCD 4K
Резолуција: 3840 x 2400 (4K)
Волуме..

175,846MKD без ДДВ: 149,022MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)