Creation Willi Geller

CC Introduction Kit

CC Introduction Kit

Сет за керамика со нијанси на бои : А1, А2, А3, А3,5, B1, B2, C1, C2, C3, D2 и D3.

Сетот со..

47,900MKD без ДДВ: 40,593MKD

CC CREAPAST

CC CREAPAST

Creation CC Creapast во пакување од 3г. е нова опакна паста која му овозможува едноставна употреб..

1,200MKD без ДДВ: 1,017MKD

CC Crea Alloy Bond

CC Crea Alloy Bond

Употребата на спојницата Crea Alloy Bond е особено важна за високо-оксидирачките легури. Бондот с..

4,280MKD без ДДВ: 3,627MKD

CC CORRECTION POWDER KM

CC CORRECTION POWDER KM

CC Correction powder-прашок кој се користи за мали корекции на метал-керамика, 20 гр.

..

2,060MKD без ДДВ: 1,746MKD

CC GLAZE POWDER

CC GLAZE POWDER

CC Glaze - глазура во прав за метал-керамика достапна од 10г. и 20г. 

Температура за п..

0MKD без ДДВ: 0MKD

CC Shoulder

CC Shoulder

CC Shoulder powder 15 gr.

Шифра

001521  SP21 neutral

001523  SP23 san..

1,350MKD без ДДВ: 1,144MKD

CC Gingiva

CC Gingiva

CC GINGIVA во пакување од 15 гр. Високо квалитетни гингивални нијанси за достигнување на совршена..

1,350MKD без ДДВ: 1,144MKD

CC GINGIVA KIT

CC GINGIVA KIT

CC GINGIVA KIT 

Сетот содржи:

1 creapast opa..

12,800MKD без ДДВ: 10,847MKD

CC Dentin

CC Dentin

Creation CC Dentin 50 gr.

                  &n..

2,960MKD без ДДВ: 2,509MKD

CC OPAQUE DENTINE

CC OPAQUE DENTINE

CC Opaque dentine 

Шифра

001570 Opaque dentine OD A1

001571 Opaque dentine..

1,350MKD без ДДВ: 1,144MKD

CC TRANSITION DENTINE

CC TRANSITION DENTINE

CC Transition dentine е специјална керамика компатибилна за палетата CC CREATION чија проѕирност ..

1,290MKD без ДДВ: 1,093MKD

CC ENAMEL

CC ENAMEL

CC Enamel 50 gr.

Шифра

000555   CC Bleach Enamel S-AB 

000561&nb..

2,960MKD без ДДВ: 2,508MKD

CC NECK TRANSPA HT

CC NECK TRANSPA HT

CC Neck transpa HT 53 sand

CC Neck transpa HT 54 honey

..

1,210MKD без ДДВ: 1,025MKD

CC BLEACH KIT

CC BLEACH KIT

CC Bleach shades kit.

      Сетот содржи:

x1 bleach creapast opaque O-..

9,550MKD без ДДВ: 8,093MKD

CC TRANSPA TI

CC TRANSPA TI

CC Transpa TI 20gr.

Шифра:

000276  Transpa blue TI-1

000277  Transpa ..

1,350MKD без ДДВ: 1,144MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 36 (3 страна/и)