Rhein 83

MINI TRANSFERS OT EQUATOR

MINI TRANSFERS OT EQUATOR

2 MINI PLASTIC TRANSFERS OT ( h 3,7mm)

- мини пластични трансфери за От Екватор 

1,808MKD без ДДВ: 1,722MKD

OT Equator Castable Kit

OT Equator Castable Kit

Сет за леење: 

-2 патрици
-2 челични куќишта
-4 ретенциони капи (матрици), две ф..

3,239MKD без ДДВ: 3,085MKD

OT Equator Titanium Abutment

OT Equator Titanium Abutment

Титаниумски абатменти

Висините се достапни од 0,5 mm - 6 mm

030cv05 h.0.5
030cv1..

0MKD без ДДВ: 0MKD

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

OT EQUATOR FOR IMPLANTS KIT

ОТ ЕКВАТОР СЕТ ЗА ИМПЛАНТИ:

-1 титаниум абатмент
-1 ти..

0MKD без ДДВ: 0MKD

ELASTIC SEEGER KIT

ELASTIC SEEGER KIT

ELASTIC SEEGER KIT

-1 цилиндар за леење
-1 само-ваљачка шајбна
-1 титаниумска завртка..

0MKD без ДДВ: 0MKD

CAPS ASSORTMENT KIT

CAPS ASSORTMENT KIT

CAPS ASSORTMENT KIT

-1 титаниум куќиште
-1 заштитна матрица
-1 заштитен диск
-4 ре..

2,462MKD без ДДВ: 2,345MKD

SMART BOX KIT

SMART BOX KIT

SMART BOX KIT

-1 смарт бокс куќиште со црна капица за лабораторија
-розов заштитен диск<..

0MKD без ДДВ: 0MKD

CASTABLE MALES

CASTABLE MALES

SPARE PARTS

CASTABLE MALES x2 патрици за леење.

..

1,295MKD без ДДВ: 1,233MKD

RETENTIVE CAPS

RETENTIVE CAPS

SPARE PARTS

4 RETENTIVE CAPS- PINK "SOFT", 1200 g

..

1,814MKD без ДДВ: 1,728MKD

STAINLESS STEEL HOUSINGS

STAINLESS STEEL HOUSINGS

SPARE PARTS

STAINLESS STEEL HOUSINGS

2 челични куќишта

..

1,296MKD без ДДВ: 1,234MKD

IMPRESSION COPINGS NORMAL SIZE

IMPRESSION COPINGS NORMAL SIZE

ACCESSORIES

IMPRESSION COPINGS NORMAL SIZE- OT EQUATOR

2 Трансфери за ОТ ЕКВАТОР

..

1,820MKD без ДДВ: 1,733MKD

LABORATORY ANALOGS

LABORATORY ANALOGS

ACCESSORIES

LABORATORY ANALOGS x2

2 лабораториски аналози


..

2,767MKD без ДДВ: 2,345MKD

PARALLELOMETER KEY "NORMAL SIZE"

PARALLELOMETER KEY "NORMAL SIZE"

PARALLELOMETER KEY "NORMAL SIZE"

..

1,602MKD без ДДВ: 1,358MKD

OT EQUATOR SQUARE SCREW DRIVER + HOLDER

OT EQUATOR SQUARE SCREW DRIVER + HOLDER

TOOLS

OT EQUATOR SQUARE SCREW DRIVER + HOLDER

(square 1.25 mm) 

..

0MKD без ДДВ: 0MKD

OT EQUATOR INTERCHANGEABLE HOLDER

OT EQUATOR INTERCHANGEABLE HOLDER

TOOLS

OT EQUATOR INTERCHANGEEABLE HOLDER

..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 54 (4 страна/и)