VOP Ltd

Ceramicmaster E1000

Ceramicmaster E1000

Печка за керамика

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%, 50/60 Hz
Печка со вакум ..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Pinprecise PP100

Pinprecise PP100

Апарат за дупчење

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%,50/60Hz
Потрошувачка на е..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Slitprecise SP100

Slitprecise SP100

Апарат за сечење гипс

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%,50/60Hz
Потрошувачка ..

0MKD без ДДВ: 0MKD

DFM 75E

DFM 75E

Апарат за фрезување

Спецификација:
Напојување: 230 V ±10%, 50 Hz
Потрошувачка на ене..

0MKD без ДДВ: 0MKD

LC Cast 600T

LC Cast 600T

Кастомат за леење

Спецификација:
Напојување: 110/230V~, ±10%, 50/60Hz
Потрошувачка н..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Firemagic ET400

Firemagic ET400

Печка за жарење

Спецификација:
Напојување: 230V±10%, 50Hz
Потрошувачка на енергија: ..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Ceramicmaster Press

Ceramicmaster Press

Печка за метал и прес керамика

Спецификација:
Напојување: 110/230V ±10%, 50/60 Hz
По..

0MKD без ДДВ: 0MKD

Poly AM

Poly AM

Апарат за полимеризација

Спецификација:
Напојување: 230 V ±10%, 50 Hz
Потрошувачка н..

80,000MKD без ДДВ: 67,797MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)