Ernst Hinrichs

Velox Natural white

Velox Natural white

Гипс за модели
Бела боја - II класа

Пакување: 25кг

..

1,450MKD без ДДВ: 1,229MKD

Ehodit Semi-hard Stone

Ehodit Semi-hard Stone

Тврд гипс за модели
Сина боја - III класа

Пакување: 25кг
..

1,800MKD без ДДВ: 1,525MKD

CAM-Stone N Ivory

CAM-Stone N Ivory

Специјален гипс за скенирање
Супер тврд гипс - IV класа

Пакување: 5кг
..

2,200MKD без ДДВ: 1,864MKD

Hinristone Saphir

Hinristone Saphir

Супер тврд гипс за модели
IV класа

Пакување: 5кг

..

1,900MKD без ДДВ: 1,610MKD

Hinrigel Green

Hinrigel Green

Маса за дублирање
Зелена боја

Пакување: 6кг

..

4,890MKD без ДДВ: 4,144MKD

Japan Stone

Japan Stone

Супер тврд гипс за модели
Бела боја - IV класа
Висока точност, огромна цврстина и мазна тек..

1,900MKD без ДДВ: 1,610MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)