Bredent

Brealloy F400

Brealloy F400

Метална легура за визили

Спецификација:
Co: 62%
Cr: 30%
Mo: 5.5%
Si: 1%
Mn:..

6,500MKD без ДДВ: 5,508MKD

Undercut Wax

Undercut Wax

Восок за пополнување
Бела боја

Пакување: 25g

..

990MKD без ДДВ: 839MKD

Reels of Wax Pattern

Reels of Wax Pattern

Восочна жица
Зелена боја

Шифра:
ø 2.0 mm - 430 0111 0
ø 2.5 mm- 430 0111 5
ø 3..

1,180MKD без ДДВ: 1,000MKD

Master Pin Radix-S

Master Pin Radix-S

Пластични колчиња

Пакување: 100 парчиња

..

450MKD без ДДВ: 381MKD

Croco, Smooth Quick Change

Croco, Smooth Quick Change

Наставок

..

1,620MKD без ДДВ: 1,373MKD

Ergonom wax knife

Ergonom wax knife

Ноже за восок

..

2,611MKD без ДДВ: 2,213MKD

Protective Chamber

Protective Chamber

Заштитна кутија

Спецификација:
Димензии: 410 x 350 x 260

..

12,200MKD без ДДВ: 10,339MKD

Investment Hardener

Investment Hardener

Стврднувач за модели

Пакување: 500ml

..

1,740MKD без ДДВ: 1,475MKD

Bre Gel 1

Bre Gel 1

Гел за дублирање

Пакување: 6кг

..

5,600MKD без ДДВ: 4,746MKD

Bre Gel 2 Opaque

Bre Gel 2 Opaque

Гел за дублирање

Пакување: 6кг

..

5,848MKD без ДДВ: 5,848MKD

Expando Rock

Expando Rock

Специјален гипс

Пакување: 5кг

..

4,670MKD без ДДВ: 3,958MKD

Expando Sol

Expando Sol

Teчност за Expando Rock

Пакување: 500ml

..

1,150MKD без ДДВ: 975MKD

ELAFLEX

ELAFLEX

ELAFLEX

purple, 130 g

..

2,730MKD без ДДВ: 2,314MKD

VARIO-SOFT 3 PATRIX

VARIO-SOFT 3 PATRIX

VARIO-SOFT 3 PATRIX with outparalleling mandrel.

8 pieces.

Dimensions:

2,050MKD без ДДВ: 1,952MKD

VARIO-SOFT 3 MATRICES

VARIO-SOFT 3 MATRICES

VARIO-SOFT 3, SOFT MATRICES

1. yellow- regular friction- 430 0518 0    (8 pcs)

1,700MKD без ДДВ: 1,619MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 34 (3 страна/и)