Song Young

Dial Caliper

Dial Caliper

Микрометар

Спецификација:
Опсег на мерење: 0~10 mm
Интервал на скала: 0,05 mm

..

3,600MKD без ДДВ: 3,051MKD

Porcelain Firing Trays

Porcelain Firing Trays

Постоље за печење керамика

Производ:
1.Square Tray 55 x 55 mm x 2 mm Hole- S
2.Round..

850MKD без ДДВ: 720MKD

Duplicating Flask

Duplicating Flask

Кивета за дублирање (Метал-алуминиум)

..

860MKD без ДДВ: 729MKD

Buffs

Buffs

Платнена четка за полирање метал и пластика, 12см.

..

350MKD без ДДВ: 297MKD

Plastic Duplicating Flask

Plastic Duplicating Flask

Кивета за дублирање (Пластична)

..

860MKD без ДДВ: 729MKD

Color Change Firing Pegs

Color Change Firing Pegs

Држачи за печење керамика со променлива боја

Пакување: 8 парчиња
1x2; 2x2; 3x2; 4x2
..

690MKD без ДДВ: 585MKD

Abrasive Green Stones

Abrasive Green Stones

Зелени абразивни камчиња за доработка на порцелан, композит, златни и сребрени легури.

Ве ..

40MKD без ДДВ: 34MKD

Wet Tray M

Wet Tray M

Плочка за керамика

Спецификација:
Големина: 158 x 115 x 15,5 mm
Тежина: 400 g

..

1,980MKD без ДДВ: 1,678MKD

Porcelain Slant Tiles - H

Porcelain Slant Tiles - H

Плочка за керамика

Спецификација:
Димензии: 155(L) x 110(Ш) x 13(В) mm
Тежина: 600гр..

1,550MKD без ДДВ: 1,314MKD

Stain & Opaque Mixing Plates

Stain & Opaque Mixing Plates

Плочка за керамика (фарби и опакери)

Спецификација:
Димензии: 155(L) x 110(Ш) x 13(В) m..

1,800MKD без ДДВ: 1,525MKD

Black Screen Mixing Plate

Black Screen Mixing Plate

Плочка за керамика (фарби)

Спецификација:
Димензии: 155 (L) x 110 (Ш) x 13 (В) mm
Те..

1,800MKD без ДДВ: 1,525MKD

Pocket Torch

Pocket Torch

Бренер

Спецификација:
Макс. Темп. 1300ºC

..

800MKD без ДДВ: 678MKD

Flat Type Model Formers

Flat Type Model Formers

Силиконски модли за модели
Големина: XL

Пакување: 6 парчиња

..

1,650MKD без ДДВ: 1,398MKD

Vibrator Junior

Vibrator Junior

Вибратор

Спецификација:
Напојување: 110V/60Hz, 230V/50Hz
Потрошувачка моќност: 1-в ч..

6,480MKD без ДДВ: 5,492MKD

Model Trimmer 10"

Model Trimmer 10"

Гипс тример

Спецификација:
Напон: 110V/60Hz, 230V/50Hz
Моќност: 500 W
Брзина: 2.8..

24,070MKD без ДДВ: 20,398MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 17 (2 страна/и)