Неколку зборови за нас

Натуралија

Компанија која се занимава со трговија и дистрибуција на стоматолошка опрема, инструменти и репроматеријали. Основана е 1992 година. Се наоѓа на ул. Анкарска бр.9 во општина Карпош. Во склоп на Натуралија од 2012 година работи и заботехничка лабораторија Натуралија Дентал Лаб, која дава услуги на стоматолошки ординации и заботехнички лаборатории.

Отсега на нашите потрошувачи и соработници им овозможуваме онлајн пристап до нашите производи.

Постојано се стремиме да обезбедиме врвни и квалитетни услуги и пред сė задоволни клиенти.

Со задоволство Ви стоиме на располагање.

Со почит,
НАТУРАЛИЈА Тим

E-адреса:

Tелефон:

+389 2 3132 006

Адреса:

Ул. Анкарска бр. 9, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

© Натуралија ДООЕЛ