Casting rings 354 ден425 денПарче вкл. ДДВ
Back to products
AoStation Побарајте понуда

AccuFab CEL

3Д Принтер

Побарајте понуда

Загарантирано безбедно плаќање

Технологија: LCD
Резолуција: 5760 x 3600
Волумен на принтање: 70x70x180 mm / 192x120x-180mm
Максимална брзина на принтање: 100 mm/h (зависи од дебелината на слојот и материјалите)
Прецизност: ± 35 μm
Дебелина на слоеви: 50 μm~100 μm (прилагодлива)
Димензија: 360*360*530 mm
Тежина: 22 кг
Поврзување: USB, Wi-Fi, етернет

AccuFab CEL