AoStation

All-in-One подвижна масичка со компјутер

Побарајте понуда

Загарантирано безбедно плаќање

Процесор: i7-12700 (12 core/25MB/20T/2.10
GHz~4.90 GHz/65W)
RAM меморија: 32 GB, 4800 MHz
Хард диск: M.2 2280, 2 TB, PCIe NVMe x4, SSD
Графичка картичка (GPU): NVIDIA RTX A2000
GDDR6 12GB
Големина на монитор: 23.8” FHD (Resolution
1920 x 1080)
UPS Параметри
Влезен напон: 220V AC, 50 Hz
Тип на батерија: Lithium Battery
Време на полнење: 8-10 часа
Физички параметри
Нето тежина (вклучувајќи монитор): 26.5 kg
Севкупни димензии: 495 (Length) x 445 (Width)
x 1290 (Height)

AoStation