Separating Disc Diamond Coated 20/25 BF+ 1.810 ден2.530 ден10 парчиња вкл. ДДВ
Back to products
Zolid Bion Побарајте понуда

Aoralscan 3 Wireless

Интраорален скенер (Безжичен)

Побарајте понуда

Загарантирано безбедно плаќање

Поле на скенирање: Стандарден наставок: 16mm x 12mm
Мини наставок: 12мм x 9мм
Длабочина на скенирање: -2 mm до 20 mm од излезната површина на наставокот
Стерилизација на наставокот за скенирање: Автоклавирање до 100 пати
Греење на наставокот за скенирање: инстантно загревање 40сек. (против замаглување)
Начин на скенирање: Скенирање без контакт со структурирана светлина
Безжична технологија: Wi-Fi 6 (802.11a/n/ac/ax)
Ефективен безжичен опсег: иста просторија, до 5 m
Траење на батеријата: 2 часа континуирано скенирање. 10 дена во режим на мирување
Димензии (Д * Ш * В): 270±3(Д)x50±3(Ш)x40±3(В)мм(вклучува батерија, наставок)
Вкупна тежина: 330±20 g (вклучува батерија, наставок)
Излез: STL, OBJ, PLY
Конектор: USB 3.0
Напојување: 12V DC/3A

Aoralscan 3 Wireless