Separating Disc Diamond Coated 20/25 BF+ 1.810 ден2.530 ден10 парчиња вкл. ДДВ
Back to products
Zolid Bion Побарајте понуда

Ceramill Motion 3

Машина за режење

Побарајте понуда

SKU: Ceramill Motion 3 Категорија

Загарантирано безбедно плаќање

Оски: 5
Режим на обработка: суво/мокро
Моќност на spindle: 750 W
Брзина на моторот: 100.000 вртежи во минута
Компресиран воздух: 50 L/min. на 6 бари
Екран на допир 10”
Управување со RFID алатки: менувач на фрези со 6 позиции
Внатрешна HD камера
Автоматска калибрација
Компатибилна со полимери, керамика, хибриди и цирконија.