Hinrivest RP 9.900 ден20kg вкл. ДДВ
Back to products
Dental Model DM12 8.920 ден1000ml вкл. ДДВ

Ceramill Matron

Машина за режење

Побарајте понуда

Категорија

Загарантирано безбедно плаќање

Оски: 5 + 3
Режим на обработка: суво/мокро
Моќност на spindle: 800 W (континуирано) – 1.370 W (максимална јачина)
Брзина на моторот: 80.000 вртежи во минута
Компресиран воздух: 50 L/min. на 6 бари
Заоблен екран на допир 21.5”
Управување со RFID алатки: менувач на фрези со 11 позиции и 8-кратен шаржер за дискови.
Уникатен распоред од 45° на A/B оските
Внатрешна HD камера
Автоматска калибрација
Компатибилна со полимери, метали, керамика, хибриди, цирконија, кобалт хром и титаниумски легури.

Ceramill Matron