Ceramill Map FX

Заботехнички скенер

Побарајте понуда

SKU: Ceramill Map FX Категорија

Загарантирано безбедно плаќање

Број на камери: 1
Резолуција: 3.2 MP
Прецизност: 4 µm
Формат на излез на податоци: PLY, STL
Систем со 2 оски – брз и тивок систем
Брзина на скенирање: 18 сек. (целосно скенирање на лак)