Brealloy F400 6.500 ден500gr вкл. ДДВ
Back to products
Ceramill Map FX Побарајте понуда

Zolid Bion

Циркониумски диск

Побарајте понуда

А1
А2
А3
А3.5
А4
B1
B2
B3
14 mm
16 mm
18 mm
20 mm
SKU: Zolid Bion Категорија

Загарантирано безбедно плаќање

Повеќе-слоен диск (multilayer)
Цврстина: 1.100 MPa
Танслуцентност: Супер висока
Геометрија: 98mm
Индикации: ламинати, инлеи, онлеи, коронка, 3 член мост, multi-unit мостови, хибриден абатмент.


Zolid Bion

Instruction Manual

Zolid Processing Guide

Clinical Guide 1

Clinical Guide 2

Clinical Guide 3