Избрани производи

PARADIGMA ALL-IN-ONE 3.8ø - 11 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE 3.8ø - 11 мм.

PARADIGMA ALL-IN-ONE 

Дијаметар: 3.8

Висина: 11 мм.

Во цената се вклучени:..

11,985MKD без ДДВ 11,414MKD

3D SCANNER DS-EX

3D SCANNER DS-EX

3D SCANNER DS-EX е скенер кој ја усвојува најновата технологија за 3D скенирање. 

Came..

0MKD без ДДВ 0MKD

GIROFORM BASE PLATE

GIROFORM BASE PLATE

Giroform Classic L, 100 pcs.

..

5,090MKD без ДДВ 4,314MKD

Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Shining3D - Aoralscan 3 Intraoral Scanner

Интраорален 3Д скенер со нов дизајн кој дава ..

0MKD без ДДВ 0MKD